Gå til hovedinnhold
Du benytter en nettleser vi ikke støtter.
Se informasjon om nettlesere
Forsiden
Kosthold og ernæring
Matbransje, serveringsmarked og arbeidsliv
Nøkkelhullet
Merkeordningen Nøkkelhullet
Bransjeavtaler
Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold
Saltpartnerskapet 2015–2021
Tilrettelegge for sunn mat i arbeidslivet og serveringsmarkedet
Serveringsmarkedet – mat- og drikketilbud i tråd med kostrådene
Arbeidslivet – mat- og drikketilbud i tråd med kostrådene
Nasjonale anbefalinger, råd og pakkeforløp
Ernæringshensyn i offentlige anskaffelser av mat- og drikkeprodukter og måltider (utenom heldøgns forpleining)
Nasjonal veileder
Rapporter
Utviklingen i norsk kosthold
Rapport
Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold – Statusrapport 2016–2019
Rapport
The Salt Partnership 2015–2018 – Progress and achievements
Rapport
PDF (1.4 MB)
Saltpartnerskapet 2015–2018 – Fremdrift og måloppnåelse
Rapport
↓ Vis flere
Råd og utvalg
Nasjonalt råd for ernæring