Norkost 4
Publisert: 01. november 2024
Innhold
-
Sammendrag
-
Summary
-
Forord
-
Kapittel 1 Innledning
-
Kapittel 2 Utvalg og metode
-
Kapittel 3 Resultater
-
Kapittel 3.1 Invitert utvalg
-
Kapittel 3.2 Deltagelse
-
Kapittel 3.3 Praktisk gjennomføring av intervjuene
-
Kapittel 3.4 Ukedagsfordeling
-
Kapittel 3.5 Demografiske data
-
Kapittel 3.6 Livsstil, høyde og vekt
-
Kapittel 3.7 Oppsummering utvalgets representativitet
-
Kapittel 3.8 Inntak av matvaregrupper
-
Kapittel 3.9 Inntak av energi og næringsstoffer
-
Kapittel 3.10 Kilder til næringsstoffer
-
Kapittel 3.11 Sammenligning med Helsedirektoratets kostråd
-
Kapittel 3.12 Bruk av kosttilskudd
-
Kapittel 3.13 Brukshyppighet av noen matvaregrupper
-
Kapittel 3.14 Fysisk aktivitet
-
Kapittel 3.15 Sammenligning mellom Norkost 4 og Norkost 3
-
-
Konklusjon
-
Tabeller
-
Referanser
-
PDF av rapporten
-
Vedlegg
-
Vedlegg 1 - Invitasjonsbrosjyre
-
Vedlegg 2 - Bildehefte
-
Vedlegg 3 - Design Norkost 4
-
Vedlegg 4 - Bakgrunnsspørsmål
-
Vedlegg 5 - Avsluttende spørreskjema
-
Vedlegg 6 - Kort spørreskjema
-
Vedlegg 7 - Beskrivelse av matvaregrupper
-
Vedlegg 8 - Matvaregruppering sammenligning kostråd
-
Vedlegg 9 - Beskrivelse av vekting, gjennomsnittsverdier og SPADE
-
Vedlegg 10 - Inntak av næringsstoffer uten kosttilskudd
-
Vedlegg 11 - Detaljert matvareinntak
-