Nasjonal kartlegging av mat og måltider i sykehus
Publisert: 03. april 2024
Innhold
-
Sammendrag
-
Kapittel 1 Innledning
-
Kapittel 2 Metode
-
Kapittel 3 Resultater
-
Kapittel 3.1 Beskrivelse av utvalget
-
Kapittel 3.2 Kjennskap til og bruk av Kosthåndboken
-
Kapittel 3.3 Måltidstilbudet
-
Kapittel 3.4 Menyarbeid
-
Kapittel 3.5 Produksjon, distribusjon og servering
-
Kapittel 3.6 Ernæringspraksis
-
Kapittel 3.7 Ernæringskompetanse
-
Kapittel 3.8 Forslag til hvordan mat- og måltidstilbudet kan bli bedre
-
Kapittel 3.9 Kommentarer til hvordan det var å svare på spørsmålene
-
-
Kapittel 4 Diskusjon
-
Kapittel 5 Anbefalinger
-
Referanser
-
Vedlegg
-
PDF av rapporten
"Skriv ut / lag PDF"-funksjonen nedenfor fungerer ikke som den skal. Se kapittelet "PDF av rapporten".
Rapporten er basert på en nasjonal spørreundersøkelse gjennomført av en prosjektgruppe ved St. Olavs hospital, på oppdrag fra Helsedirektoratet for å få et kunnskapsgrunnlag for revidering av Kosthåndboken.