Nasjonal kartlegging av mat og måltider i sykehus
Publisert: 03. april 2024
Innhold
-
Sammendrag
-
Kapittel 1 Innledning
-
Kapittel 2 Metode
-
Kapittel 3 Resultater
-
Kapittel 3.1 Beskrivelse av utvalget
-
Kapittel 3.2 Kjennskap til og bruk av Kosthåndboken
-
Kapittel 3.3 Måltidstilbudet
-
Kapittel 3.4 Menyarbeid
-
Kapittel 3.5 Produksjon, distribusjon og servering
-
Kapittel 3.6 Ernæringspraksis
-
Kapittel 3.7 Ernæringskompetanse
-
Kapittel 3.8 Forslag til hvordan mat- og måltidstilbudet kan bli bedre
-
Kapittel 3.9 Kommentarer til hvordan det var å svare på spørsmålene
-
-
Kapittel 4 Diskusjon
-
Kapittel 5 Anbefalinger
-
Referanser
-
Vedlegg
-
PDF av rapporten
"Skriv ut / lag PDF"-funksjonen nedenfor fungerer ikke som den skal. Se kapittelet "PDF av rapporten".
![St. Olavs hospital](https://www.helsedirektoratet.no/rapporter/nasjonal-kartlegging-av-mat-og-maltider-i-sykehus/_/image/9d8cdab1-ad0f-4509-a18e-1ed6b093d63c:e852d7dbdd657e7e8ff5420a418d1b7cb3d09942/width-100;height-50/stolav-logo-positiv-no.png)
Rapporten er basert på en nasjonal spørreundersøkelse gjennomført av en prosjektgruppe ved St. Olavs hospital, på oppdrag fra Helsedirektoratet for å få et kunnskapsgrunnlag for revidering av Kosthåndboken.