​Bruk Dine30 til lokale «kampanjer»

Dine30 er forsøkt tilrettelagt for bruk som utgangspunkt for lokale kommunikasjonstiltak for dem som ønsker det. Bruk logoene i ulike varianter og klipp fra det som passer av budskap. Lokale Facebook-aksjoner gir ofte mye god spredning og god stemning. Kontakt gjerne Helsedirektoratet for hjelp til å utforme en lokal kampanje eller aksjon.

Sammen med kommuner, organisasjoner, idretten, sportsbransjen og treningssenterbransjen er Dine30 utviklet – som et merke for fysisk aktivitet. Gjennom et felles begrep kan man oppnå større fokus og sammen spre mer inspirasjon og kunnskap. Dine30 er et fleksibelt konsept med lang «holdbarhet». Det skal passe for alle – og det kan tilpasses lokalt og gis et mer konkret og relevant innhold av ulike aktører. Det skal også vare over mange år – så alle kan trygt «henge seg på» og benytte det i sine egne aktiviteter og tilbud.

Alle som har lyst til å bidra til å inspirere andre til mer fysisk aktivitet kan fritt bruke direktoratets grafiske elementer, og bli en del av Dine30-laget. Man kan gjøre omtrent hva man vil – stort eller lite – alt er et godt bidrag. 

Det finnes allerede et bredt spekter av tilbud, tiltak og aktiviteter som på hvert sitt vis inspirerer og motiverer. Noe av nøkkelen er at folk er svært forskjellige og mobiliseres av helt ulike ting. Derfor er det bruk for absolutt alle – fra Tjukkasgjengen, frisklivstilbud og lokale trimtilbud til CrossFit på treningssentrene.

Bruk gjerne Dine30 som et «godkjenningsstempel» på aktiviteter eller tilbud som finnes fra før.

Dine30: Logofiler, plakatmaler og forslag 

Under finner du et utvalg elementer vi har utviklet som alle fritt kan laste ned og ta i bruk. Alle elementene kan tilpasses etter eget behov – og vi skal ikke godkjenne bruken. Vi har sett flere gode eksempler på hvordan Dine30 kan fungere sammen med merkevarer og organisasjoner. Last ned, juster tekst og bilder, lek deg med elementene og kontakt oss hvis du ikke får det til – eller om du ønsker deg noe helt annet enn det du finner her.

Del Dine30 – gavekort

Dine30 er best når de deles. For mange er det god hjelp i å ha en fast avtale med en venn. Disse gavekortene i visittkortstørrelse kan benyttes som en liten inspirasjon. Gavekortene bestilles hos dine30@Helsedirektoratet.no.

Gavekort «Naturen kaller», forside og bakside (JPG)

Gavekort «Gode venn», forside og bakside (JPG)

Vil du lage et gavekort med litt mer personlig preg kan du bruke en annen plakatmal (PPTX). Her kan du bytte ut bilde og tekst og sette inn din egen logo. Dette gavekortet kan også sendes digitalt.

Spre Dine30 digitalt

Målet med Dine30 er å få fram hvor lite aktivitet som skal til for å få å få bedre helse og mer overskudd. Ambisjonen er at like mange skal kjenne til «Dine30» som «fem om dagen». Spre budskapet ved å bruke Dine30-logoen eller «tagene» på web-sider, i sosiale medier, i den digitale signaturen din og i relevant materiell.

«Tag», flere farger (JPG)

​​Oversikt over alle fem «tager» (PDF)

Logo, flere farger (JPG)​​​​Vær kreativ – bruk arbeidsplassen, byrommet, møteplasser og arenaer!

Bruk for eksempel disse forslagene til oppslag på venterom og hvor som helst hvor det kan være morsomt å gi folk en vennlig oppfordring. Gi beskjed på dine30@Helsedirektoratet.no hvis du ønsker en annen tekst – så fikser vi det.

Plakater

Epost-signatur

Og bruk gjerne Dine30 i signaturen din!

 

Samling av alle logo- og designelementer

Samlefil med logoer, klistremerker, plaktaer, «tager» og gavekort (ZIP) 

Film

 

Sist faglig oppdatert: 8. september 2016