Helsedirektoratet.no benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen din og samle inn statistikk. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.
Du benytter en nettleser vi ikke støtter. Se informasjon om nettlesere
Nasjonal faglig retningslinje
Anbefalt verktøy for risikovurdering
Om underernæring
Ernæring, kosthold og måltider i helse- og omsorgstjenesten
Kosthåndboken
Rapportering av risiko for underernæring
Nasjonalt kvalitets- og kompetansenettverk for sykdomsrelatert underernæring
Kompetansebroen - portal for kompetansedeling i helsetjenesten
E-læringskurs: Sykdomsrelatert underernæring – litt om alt du trenger å vite (NKSU)
E-læringskurs: Sykdomsrelatert underernæring (UiO)
Idebank om mat til eldre m.v. (utviklingssenter.no)
Risikovurdering av underernæring – status etter to år med MST – webinar 16.10.24 (brightcove.net)
Rapport