Nasjonal kartlegging innen ernæringsområdet i spesialisthelsetjenesten
Publisert: 30. august 2024
Innhold
-
Sammendrag
-
Kapittel 1 Innledning
-
Kapittel 1.1 Mål for rapporten
-
Kapittel 1.2 Hva er underernæring og risiko for underernæring?
-
Kapittel 1.3 Nasjonale føringer for kosthold- og ernæringsarbeid i spesialisthelsetjenesten
-
Kapittel 1.4 Ernæring i oppdragsdokumentene fra Helse- og omsorgsdepartementet til de regionale helseforetakene
-
Kapittel 1.5 Om rapporten
-
-
Kapittel 2 Resultater
-
Kapittel 2.1 Forekomst av underernæring og risiko for underernæring
-
Kapittel 2.2 Innrapporterte ICD-10-koder for underernæring
-
Kapittel 2.3 Sammenheng mellom underernæring og utfallsmål
-
Kapittel 2.4 Ernæringsstrategier i norske helseforetak
-
Kapittel 2.5 Erfaringer med ernæringsarbeid i norske sykehus
-
Kapittel 2.6 Rutiner for ernæringsarbeid i norske sykehus
-
Kapittel 2.7 Annen relevant informasjon fra ernæringsområdet i norske sykehus
-
-
Kapittel 3 Sammenfatning, tolkning og anbefalte tiltak
-
Kapittel 4 Konklusjon
-
Kapittel 5 Metoder
-
Kapittel 5.1 Litteratursøk og dataekstraksjon
-
Kapittel 5.2 Uttrekk av ICD-10 koder for underernæring
-
Kapittel 5.3 Kartlegging av ernæringsstrategier i helseforetakene
-
Kapittel 5.4 Kvalitativ metasyntese
-
Kapittel 5.5 Kartlegging av antall kliniske ernæringsfysiologer i spesialisthelsetjenesten
-
Kapittel 5.6 Databehandling og statistikk
-
-
Vedlegg
-
Referanser
-
PDF av rapporten