Utviklingen i norsk kosthold 2023
Publisert: 06. desember 2023
Innhold
-
Forord
-
Sammendrag
-
Kapittel 1 Innledning
-
Kapittel 2 Matvareforbruk
-
Kapittel 2.1 Korn
-
Kapittel 2.2 Grønnsaker, frukt og bær
-
Kapittel 2.3 Belgfrukter og nøtter
-
Kapittel 2.4 Poteter
-
Kapittel 2.5 Fisk og sjømat
-
Kapittel 2.6 Kjøtt og kjøttvarer
-
Kapittel 2.7 Melk og meieriprodukter
-
Kapittel 2.8 Smør, margarin og annet fett
-
Kapittel 2.9 Sukker
-
Kapittel 2.10 Brus, mineralvann, sjokolade og sukkervarer
-
Kapittel 2.11 Anslag grensehandel
-
Kapittel 2.12 Selvforsyningsgrad
-
Kapittel 2.13 Matvarepriser
-
Kapittel 2.14 Morsmelk
-
Kapittel 2.15 Skolemåltidet
-
-
Kapittel 3 Kostens innhold av energi og næringsstoffer
-
Kapittel 4 Holdninger, kunnskap og samarbeid
-
Kapittel 5 Status for mål i nasjonal handlingsplan for bedre kosthold
-
Kapittel 6 Om datagrunnlaget
-
PDF av rapporten