27. SEPTEMBER

Radisson Blu Hotel Tromsø, Sjøgt. 7 i Tromsø

Kl. 10–16

Veiledning relatert til søvnproblemer er et satsingsområde for frisklivssentralene. Søvnvansker er en av de vanligste helseplagene i befolkningen, og er et undervurdert folkehelseproblem jf. Folkehelseinstituttet. Omtrent én av tre voksne sliter ukentlig med søvnen, noe som virker negativt på helse, humør, konsentrasjonsevne og energinivå. Psykologisk behandling har vist seg å ha bedre effekt enn sovemedisiner både på kort og lang sikt, og man kan oppnå betydelig forbedring i søvnen med relativt enkle grep. Helt bivirkningsfritt. Dette er utgangspunktet for søvnkurset Sov godt.

Om kurset

Kurset Sov godt er et søvnkurs utviklet av Helsedirektoratet for frisklivssentralene. Det man lærer på kurslederkurset kan også brukes som grunnlag for temaundervisning og individuell veiledning.

Målgruppe

Ansatte i frisklivssentralene i Nordland, Troms og Finnmark. Annet helsepersonell og frisklivssentraler i andre fylker kan også melde seg på, og står da på en venteliste i fall plassene ikke blir fylt av ansatte ved frisklivssentralene i de tre nordligste fylkene. For øvrig gjelder prinsippet om «førstemann til mølla».

Praktisk informasjon 

Kurset holdes på Radisson Blu Hotel Tromsø i Sjøgt. 7 tirsdag 27. september kl. 10–16. Det blir servert lunsj.

Utgifter til reise og eventuell overnatting dekkes ikke av Helsedirektoratet.

Påmelding

Send en e-post til Marianna Tarasti innen 5. september og oppgi:

  • navn
  • arbeidssted
  • kontaktinfo
  • eventuelle allergier / spesielle hensyn

 

skriv ut del på facebook del på twitter