Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Nedre Eiker Kommune
  21 okt 13:45
Gjennom satsningen "Menn i helse" er vi på utkikk etter menn som er godt egnet for arbeid innen helsevesenet.
Troms fylkeskommune
  21 okt 13:41
Jenny Marlene Skogeng og Edel Mari Johansen vil representere Troms i Yrkes NM i Trondheim i neste uke. Av Maarit Markussen. Foto: Torunn Pedersen.
Bodø Nu
  21 okt 08:20
Therese Tveråmo (21) og Kai Ilmork (19) skal representere Nordlandssykehuset og hele Nordland i NM for helsefaglærlinger. 28. - 30. oktober er det duket for yrkes-NM i Trondheim, skriver Nordlandssykehuset på egne nettsider.
Nettavisen
  21 okt 06:27
Helseminister Bent Høie og Helse- og omsorgsdepartementet kommer til å bli budsjettvinneren de neste 40 årene. (Foto: Bjørn Stuedal). Ønsker du en sikker jobb, bør du utdanne deg innen helse og omsorg.
Nordlandssykehuset
  21 okt 06:11
Therese Tveråmo og Kai Ilmork med hele teamet av i ryggen før de reiser til Trondheim og Norgestesmesterskapet for helsefaglærlinger.: Fra venstre teamleder Veronica Jacobsen, instruktør på R4 Siw-Anita Eliassen,