Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Lørenskog kommune
  28 aug 10:25
Fra 2007 har Lørenskog kommune satset på helsearbeiderfaget, et nytt fag etablert i 2005 etter sammenslåing av hjelpepleie- og omsorgsarbeiderfaget. Faget har et fire års utdanningsløp, 2 år i videregående skole og 2 års læretid i bedrift.
Akershus fylkeskommune
  27 aug 14:44
Neste uke reiser 35 spente lærlinger til Europa for å få 3 måneder med yrkespraksis i et annet land. Therese og Karoline fra Akershus er spente på hvordan arbeidshverdagen på sykehjemmet i Hellas vil bli.
Kvam herad Kommune
  27 aug 10:20
Lagt ut 27. august 2014 kl. 10:20 av Anne Vestrheim Viss ikkje anna går fram av lysingsteksten, så er det eit krav at søknaden vert sendt inn digitalt via vårt søknadssenter.
Smaalenenes Avis
  27 aug 08:19
Å ta inn lærlinger betyr ekstraarbeid for bedriftene. Men det betyr også at de kan lære opp ungdom til dyktige fagfolk som de får glede av i årevis fremover.
Nedre Eiker Kommune
  26 aug 16:00
Forrige uke kunne ordfører og rådmann ønske kommunens tolv nye lærlinger velkommen. Fem av dem er bare 15 år og skal følge det nye utdanningsløpet der de skal kombinere lærlingplass og skole i 4 år.