Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Moss Avis
  24 nov 21:09
Sons nye utforming passer dårlig for uføre. Nå planlegges det å bruke 1,4 millioner kroner på å plukke opp brosteinen igjen og asfaltere. Det kom fram i forbindelse med rådmannens forslag til budsjett og handlingsplan mandag kveld.
Namdalsavisa
  24 nov 04:06
Satser på kvalifisering: Nærøy kommune er blant de beste i landet på integrering. Foran: Keyf Mohamaud Ali og Wubet Abraha.
Bladet Vesterålen
  23 nov 19:38
Carina Hilling. (Tegning: Olav Sandvik) Litt om Carina: Bor i Kjerringvika i Edsfjord. Har sønnene Lasse, Sander og Simen, og gift med Vegard. Har vært veldig engasjert i arbeidet med å få ny/renovert barnehage på Holmstad.
Stavanger Aftenblad - Login
  23 nov 10:43
For fire år siden var de politiske partiene enige om at private skulle drive det neste sykehjemmet som bygges. Nå dropper Frp og Ap konkurranseutsetting. - Vi er opptatt av full sykehjemsdekning.
Verdalingen
  22 nov 16:41
Fylkestingslista 2015 for Senterpartiet i Nord-Trøndelag ble enstemmig vedtatt i Steinkjer lørdag, og som ventet er Tomas Iver Hallem Senterpartiets førstekandidat. Lista ble enstemmig vedtatt.