Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Sandefjords Blad
  25 okt 20:02
Folkeuniversitetet har opplyst folk med krittskrekk og kunnskapshunger gjennom 150 år. Bragden ble tidligere denne uka feiret med kake, godteri, ballonger og jubileumsfilm på Framnes.
Avisa Nordland
  24 okt 12:20
Siste innspurt. Kai Ilmork og Therese Tveråmo har øvd mye for å bli klare til Yrkes-NM. Her med teamansvarlig Veronica Jacobsen. Foto: Vetle Nielsen Konkurransen går av stabelen i Trondheim fra 27. til 30. oktober.
Lofotposten
  24 okt 11:03
Vestvågøy kommune tar imot flere lærlinger enn Bodø. Lærlinger: 21 nye lærlinger i Vestvågøy kommune sammen med fungerende ordfører Elisabeth Holand (bak t.v.).foto: magnar johansen Foto: Onsdag samlet kommunen 21 nye lærlinger i rådhuset.
Lovdata
  23 okt 15:08
Søndre Buskerud politidistrikt har ved tiltalebeslutning 1.
Arbeiderpartiet
  22 okt 15:12
Arbeiderpartiet vil investere i framtiden. Derfor foreslår vi 2,6 milliarder mer til kommunene i 2015, for at de skal kunne satse på kunnskap i skolen og styrke eldreomsorgen.