Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Oppland Arbeiderblad
  24 apr 20:56
SPESIALIST: Arngrim Gjerdalen har spesialkompetanse på styringsanlegg. Nå jobber han med å klargjøre teknologien som skal brukes ved demensavdelingen på Landmo på Dokka.
Delta
  24 apr 14:38
Del Facebook Twitter 24. april 2014 YRKESMESTERSKAP I OPPLAND: Bente Rønningen, Deltas servicesenter på Lillehammer, og Anja Sandberg, tillitsvalgt i Delta, på Deltas stand.
Spekter
  23 apr 11:44
Regjeringen varsler en gjennomgang av yrkesfagene, og foreslår også at ungdom som velger fag- og yrkesopplæring skal få en utvidet rett til videregående opplæringen.
Varden
  23 apr 09:24
Ett års fengsel, men fem måneder av straffen er betinget. Det ble straffen for en 33-åring som jobbet på en skole i Porsgrunn. Av: Torbjørn Tungesvik Tweet Saken handler om fire menn som skulle kreve inn gjeld.
Lovdata
  16 apr 08:25
Saken gjelder spørsmål om prøveløslatelse fra dom på forvaring, jf. straffeloven 39 f annet ledd, jf. 39 c. Saksfremstilling A (tidligere A) er født 0.0.1963 og soner forvaringsdom ved Ila fengsel- og forvaringsanstalt (Ila).