Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Sunnmørsposten
  01 okt 16:32
Kva skal du bli når du blir stor? Det er er eit stort, vanskeleg og viktig spørsmål som 340 tiandeklassingar denne veka kanskje er komne nærare eit svar på.
Eigersund kommune
  01 okt 15:25
Lærlinger i helsearbeiderfaget fra Eigersund kommune har i år som tidligere år gjort seg bemerket i nasjonale og internasjonale konkurranser.
Drammens Tidende
  01 okt 10:47
ØVRE EIKER: Siden januar har Hokksund-gutten Sindre K. Hellingsrud og makker Petter Rustad fra Holmestrand trent og terpet tre ganger i uken.
Vågsøy Kommune
  01 okt 01:06
Faste stillingar som sjukepleiar og helsefagarbeidar på Område Fastlandet og Institusjon. Tilsetjing etter kommunale tariffbestemmelsar og gjeldane lov- og avtaleverk. Arbeid i til kvar tid gjeldande turnus.
Psykisk helse
  29 sep 21:29
- Jeg blir berørt av menneskene, ikke trist. Men det som gjør meg trist, er når noe ikke er bra, noe som ikke kan bli annerledes, sier Lars Mehlum til bladet Psykisk helse.