Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Stavanger Aftenblad - Login
  22 des 19:17
îJeg jukset litt, avslører Thorleif Rossavik (87) med en langhåret skjønnhet på hver side av seg i kinosalen. - Jeg satte meg i midten slik at de ikke hadde noe valg, spøker han fornøyd.
Bergens Tidende - Login
  21 des 10:01
Nyttårsforsettet til alle som ikke ønsker halv lønn i fremtiden: Slutt å kjøpe svart arbeid! Gulvleggeren min sa det på en treffende måte: Vi kan legge gulvet billigere for deg, hvis du også er villig til å halvere lønnen din.
Østlendingen
  20 des 12:15
Denne uka har flere lærere i Hedmark tatt to paracet og gått på jobb, sjøl om de kunne tenkt seg og vært hjemme. Det kan være Tom Scott Unneberg Nielsens skyld.
Utrop.no
  20 des 12:00
Flere gutter med innvandrerbakgrunn velger helse- og sosialfag, noe som igjen kan endre arbeidslivet, mener forsker.
Bjerkreim Kommune
  19 des 16:15
På kommunestyremøtet 17. desember ble fire av kommunens ansatte hedret med gaver og blomster for tjeneste i hele 25 år. Alice Tengesdal begynte som kokkeassistent ved Bjerkreim sjukheim våren 1989.