Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Lovdata
  23 okt 15:08
Søndre Buskerud politidistrikt har ved tiltalebeslutning 1.
Arbeiderpartiet
  22 okt 15:12
Arbeiderpartiet vil investere i framtiden. Derfor foreslår vi 2,6 milliarder mer til kommunene i 2015, for at de skal kunne satse på kunnskap i skolen og styrke eldreomsorgen.
Nordland fylkeskommune
  22 okt 10:39
I neste uke arrangeres NM for yrkesfag i Trondheim. - Dette er et viktig tiltak for å synliggjøre yrkesfagene, sier fylkesråd Oddleif Olavsen. Konkurranser i yrkesfag har i flere år vært med på å sette yrkesfagene på dagsorden.
Nedre Eiker Kommune
  21 okt 13:45
Gjennom satsningen "Menn i helse" er vi på utkikk etter menn som er godt egnet for arbeid innen helsevesenet.
Troms fylkeskommune
  21 okt 13:41
Jenny Marlene Skogeng og Edel Mari Johansen vil representere Troms i Yrkes NM i Trondheim i neste uke. Av Maarit Markussen. Foto: Torunn Pedersen.