Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Budstikka
  17 sep 21:36
Pluss. Mens rådmenn flest rundt i landet må stramme inn, legger Asker-rådmann Lars Bjerke 30 millioner inn i budsjettet for å tilgodese svake grupper og dropper nye kutt.
Nordreisa Kommune
  16 sep 12:05
Kompetanseløftet 2015 er den delplan under Omsorgsplan 2015, som er Regjeringens oppfølging av St.meld nr 25 (2005-2006). For skoleåret 2014/-15 har Nordreisa kommune, etter søknad, fått midler til fordeling fra Fylkesmannen.
Oppland Arbeiderblad
  16 sep 07:48
ROS: Fylkesordfører Gro Lundby (Ap) roser butikksjef Morten Engen i Rema 1000 og andre bedriftsledere som tar imot lærlinger.
Agderposten
  15 sep 13:47
Med både avhoppere fra skoler, praktikanter og lærlinger i staben, har Berge gård vist at det er mulig å skape et godt arbeidsmiljø, selv om man inkluderer folk som har falt utenfor systemet.
Sande Avis
  15 sep 13:17
Det mener faglærerne Heidi Ruud og Bente N. Furru. Takket være økonomisk støtte på 100.000 kroner fra Vestfold fylkeskommune, har skolen kunne oppgradere med både bad, kjøkken og flere senger.