Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Finnmark fylkeskommune
  25 jul 14:23
Alta videregående skole. Arkivfoto Andre inntak til de videregående skolene i Finnmark ble denne uken klart. 86 prosent av alle søkere har etter andre inntak kommet inn på sitt første ønske.
Laagendalsposten
  20 jul 17:14
Som nyutdannet har det vist seg vanskeligere å få jobb enn det Susanne Gutterud fra Lampeland hadde sett for seg.
NRK Møre og Romsdal
  16 jul 06:46
Over fire hundre elevar står utan lærlingplass i Møre og Romsdal. Det er omsorgsyrke som helsefagarbeidar og barne- og ungdomsarbeidar som slit aller mest. 457 elevar står utan lærlingplass i Møre og Romsdal.
Tana Kommune
  14 jul 15:29
Ledig fast stilling fra ved tilflyttertjenesten, stillingen administreres av Avdeling for hjelpetjenester.
NRK Møre og Romsdal
  11 jul 09:12
Nær 460 unge i Møre og Romsdal står utan læreplass i til hausten. Det er særleg vanskeleg å få læreplass i faga barne- og ungdomsarbeidar og helsefagarbeidar. Utdanningsavdelinga jobbar på spreng for å skaffe fleire læreplassar.