Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Lovdata
  16 apr 08:25
Saken gjelder spørsmål om prøveløslatelse fra dom på forvaring, jf. straffeloven 39 f annet ledd, jf. 39 c. Saksfremstilling A (tidligere A) er født 0.0.1963 og soner forvaringsdom ved Ila fengsel- og forvaringsanstalt (Ila).
Selbyggen
  16 apr 07:53
Nea ressurssenter tilbyr fagbrev som helsefagarbeider til høsten. Flere har meldt sin interesse og Kjell Kjøsnes tror på studiestart. - Etter en annonse har vi nå syv personer som ønsker fagbrevet.
Gjøvik kommune
  15 apr 12:16
Mesterskapet arrangeres på Gjøvik videregående skole . Gjøvik kommune er stolte over at 4 av våre lærlinger deltar i konkurransen som to lag. I helsefag er det Simen Linnerud og Malin S.
Hasvik Kommune
  14 apr 12:56
Hasvik kommune søker etter miljøarbeider ved Soltun omsorgsbolig. Hasvik kommune søker etter miljøarbeider ved Soltun omsorgsbolig. Soltun yter heldøgn omsorgstjeneste til fem personer med ulike hjelpebehov.
Firda
  14 apr 09:41
Kåre Sætenes Strømmen og Robin Wilson følgjer hjartet og bryr seg ikkje om at andre stussar over studievalet deira. Robin Wilson, skjelettet Fredrik og Kåre Sætenes Strømmen har gjort utradisjonelle val.