Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Aura Avis
  25 jan 11:28
Erling Outzen styrer SV-skuta i Sunndal. Under årsmøtet til Sunndal SV vart Erling Outzen attvald som leiar. Ingeborg Sæter, Anne Lise Toset Visnes og Astrid Sæter vart attvalde til styret. Hege Torsmyr, Jo Inge Nes og Jonas B.
Bygdeposten
  24 jan 21:24
- Vi i Lions ønsker at Modum skal være en best mulig kommune å bo i, dette er en god måte å bidra til det på, forteller Ola Ingvoldstad i Lions Club Modum.
Sør-Varanger Avis
  23 jan 11:15
Ved hjelp av yrkesfagprogrammet Arctic Skills løftes yrkesfag i de tre fylkene i Barentsregionen, Finnmark, Murmansk og Lapplands län. Prosjektet har vært jobbet med siden sommeren 2014. Nå er avtalene med russerne og finnene undertegnet.
Sandøy Kommune
  22 jan 11:01
Oppstart av kurs: Teori til fagbrev i helsearbeidarfaget i Ålesund Norsk Fagskole - Kursportalen
Bokn Kommune
  21 jan 18:00
BOKN SKULE Bokn skule er ein 1-10 skule med ca 120 elevar. Skulen har om lag 25 årsverk og har eit godt kvalifisert personale, har høgt fagleg fokus og er resultatorienterte.