Bli helsefagarbeider!

Ønsker du en spennende og givende jobb? Som helsefagarbeider jobber du i nær kontakt med mennesker. Blant dine oppgaver er å gi praktisk pleie, omsorg og miljøarbeid til mennesker som trenger det.


Les fakta om utdanning og yrke >>

Helsefagarbeider


Informasjon til rådgivere

​Rådgiverpakken inneholder informasjon om fakta og myter om helsearbeiderfaget, hva du lærer i helsearbeiderfaget og hvor du kan få jobb som helsefagarbeider. Avslutningsvis møter du fire helsefagarbeidere som forteller om det beste og det mest utfordrende i deres arbeidshverdag.

Nyheter fra media

Verdalingen
  22 nov 16:41
Fylkestingslista 2015 for Senterpartiet i Nord-Trøndelag ble enstemmig vedtatt i Steinkjer lørdag, og som ventet er Tomas Iver Hallem Senterpartiets førstekandidat. Lista ble enstemmig vedtatt.
Høyre
  21 nov 11:33
Det var fire partier som sammen vant valget i 2013. Vi laget en historisk samarbeidsavtale om hvordan flertallet velgerne har gitt de fire partiene skal forvaltes.
Arbeiderpartiet
  20 nov 14:58
- Vi vil bruke handlingsrommet i norsk økonomi til å investere i framtida, og foreslår å øke kommunesektorens inntekter med om lag 3,4 milliarder kroner utover regjeringens forslag, sier nestleder Helga Pedersen.
Fagforbundet
  20 nov 09:50
- Arbeiderpartiets forslag til statsbudsjett for 2015 peker på løsninger som kan sikre en trygg velferdsstat, et land med små forskjeller og et trygt arbeidsliv, sier Fagforbundets leder, Mette Nord.
Vesterålen Online
  19 nov 20:50
I høst har Vesterålsbedriften Deadline Media reist rundt i hele landet for å dokumentere arbeidsliv og nå er nettserien Godt jobba endelig lansert.